Categorii

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Facebook

Termeni si conditii de utilizare:

 

     Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.wallstick.ro

       Administratorul site-ului www.wallstick.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor si intra in obligatia lor pentru a verifica noile modificari.

     

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si www.wallstick.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.


Livrare

 

Comanda dumneavoastra va fi livrata la adresa pe care ne-ati indicat-o in momentul efectuarii comenzii.

In cazul in care adresa de livrare este diferita fata de adresa de facturare, consumatorul trebuie sa furnizeze datele corecte ale celor doua adrese atunci cand efectueaza comanda.

In cazul in care informatiile furnizate sunt eronate sau incomplete, provocand astfel imposibilitatea livrarii de care curier, o a doua livrare va fi efectuata odata returnarea coletului (coletelor) de catre curier catre www.wallstick.ro iar costurile acestei noi livrari vor fi suportate de catre consumator.

La receptionarea comenzii, consumatorul trebuie sa verifice starea marfii livrate. In cazul in care marfa livrata este deteriorata sau incompleta, clientul va trebui sa inscrie pe documentele de transport detalii clare, precise si complete si sa trimita o scrisoare recomandata cu confirmare de primire, in termen de 3 zile de la primirea marfii.

      

Returnarea produselor

 

Cu www.wallstick.ro beneficiati de 10 zile ferme prevazute de Legea Cosumatorului pentru a ne returna un produs care nu va satisface. In aceasta perioada puteti returna produsul asumand costurile de curierat impreuna cu factura primita.

Vor fi acceptate numai produsele a caror stare nu a fost alterata, si intelegem prin aceasta : starea de origine si in ambalajul in care au fost livrate. Orice produs stricat sau al carui ambalaj original va fi fost deteriorat mai mult decat printr-o simpla deschidere, nu va fi rambursat. 

 

Protectia datelor cu caracter personal


Informatiile pe care ni le comunicati sunt indispensabile pentru tratarea si livrarea comenzilor precum si pentru emiterea facturilor. Absenta acestor informatii poate antrena anularea comenzii dumneavoastra. Prin inscrierea pe site-ul www.wallstick.ro va angajati sa ne furnizati informatii corecte si valabile. Comunicarea de informatii false este contrara tuturor conditiilor generale mentionate mai sus precum si conditiilot de utilizare prezente pe site.

Daca ati acceptat, la inscrierea pe site, sa primiti email-uri propunandu-va noutati, exclusivitati si reduceri, aceste email-uri va vor fi trimise intr-o maniera regulata. Puteti oricand sa cereti sa nu mai primiti acest gen de mesaje (email-uri) dans click pe link-ul inserat in partea de jos a fiecaruia din aceste mail-uri pe care noi sau unul din partenerii nostri vi le vor adresa. 

 

Preturile:


Preturile sunt exprimate in ron cu t.v.a fara costurile de transport pe care le implica.